logo-bleijenberg
Ryan Van Der Zwet

Nocto Update #17

06-03-2018

Heb jij veel connecties in de nightlife industrie? Dan zoeken wij jou!

Het is tijd voor een Nederlandse Nocto- update! Nocto is namelijk momenteel op zoek naar Nederlandssprekende Freelance Nightlife Consultants om ons team te komen versterken. Als Nightlife Consultant werk je dagelijks met toonaangevende clubs, bars en hotels. Jij zal de locaties met een persoonlijk plan gaan overtuigen van een digitale verandering; het gebruik van het NOCTO platform!

update-1

Als Freelancer zal je een commissie ontvangen. Heb jij als Freelancer de mijlpaal van 5 verkopen behaald (geslaagde inschrijvingen van een clubs, bars en hotels) en pas jij binnen ons bedrijf, dan bieden wij jou een optie tot een fulltime functie met een marktconform salaris en een ruime commissie! Heb jij een sterke wil, overtuigingskracht en ben je commercieel vaardig? Heb jij aantoonbare sales ervaring en een passie voor de evenementen- en horecabranche? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

Geïnteresseerd of vragen?

Neem gerust contact op met m.brouwers@noctoapp.com of bel +31 (0)631 089 602. Aftellen is begonnen!

Wij zijn een Thunderclap- campagne gestart. Vind jij Nocto ook een top idee? Wil jij dat er binnenkort ook bij jouw favoriete club deals worden aangeboden en dat jij voortaan kan zien welke interessante evenementen er zijn, support dan onze Thunderclap. Het doel van deze Thunderclap is naamsbekendheid. De Thunderclap- campagne staat op 94% en we kunnen jouw hulp gebruiken! Support ons!

Je kan de NOCTO app downloaden iOS of Android! Vergeet de update niet te doen voor de nieuwste features!

For funding enquiries, please contact m.vanderspek@noctoapp.com.

For general enquiries, please contact info@noctoapp.com.